Kosmetiske operationer

​​Klinikken tilbyder såvel anerkendt kosmetisk operation af forskellig slags, som genopbyggende kirurgi efter f.eks. brystkræft.

Derudover tilbydes operationer til patienter henvist fra plastikkirurgiske afdelinger efter vægttab medførende slapt maveskind og til patienter med tung barm der ønsker brystreduktion.

Ren kosmetisk operation er ikke dækket af den danske offentlige sygesikring. Udgiften afhænger af typen og omfanget af operationen og betales forud af patienten.

Du vågner trygt op få minutter efter at operationen er slut

Afhængigt af indgrebets omfang bliver du behandlet ambulant eller under indlæggelse, i lokalbedøvelse eller i fuld bedøvelse.

Hvis der er tale om kosmetisk operation i fuld bedøvelse, møder du på operationsmorgenen fastende. Du får anvist din egen stue, hvor du skal klæde om til operationen og efterfølgende opholde dig efter operationen. Når du har hilst på personalet, vises du ind på operationsstuen, hvor plastikkirurgen vil være til stede, mens du bliver lagt til at sove af narkoselægen.

Du vågner trygt op få minutter efter, at kosmetisk operation er slut. Derefter kan du enten gå ved en lille støtte eller blive kørt til din sengestue, der ligger inden for få meters afstand fra operationsstuen.

Ved udskrivelsen få du skriftlig information om indgrebet samt information om forholdsregler, datoer for fremtidige kontrolbesøg, fjernelse af sting og anden information.

Ved udskrivelsen få du også udleveret smertestillende medicin og anden medicin til brug umiddelbart efter operationen. Endvidere får du udleveret et kontaktnummer til plastikkirurgen med henblik på eventuel kontakt uden for åbningstiderne.

Efter kosmetisk operation

Du skal være opmærksom på, at man efter kosmetisk operation og plastikkirurgisk indgreb i flere tilfælde vil være nødsaget til at afstå fra ens normale aktiviteter i et stykke tid.

Det er også vigtigt at forstå at plastikkirurgiske indgreb - ligesom andre operative indgreb - kan medføre komplikationer, som f.eks. infektion, blødning eller utilfredsstillende ar, selv om operationen er foretaget med den største dygtighed. Risikoen for disse komplikationer er dog minimal.

Læs nærmere om de forskellige operationer ved at klikke ind på en kosmetisk operation eller behandling i menuen.

Bestil tid til en konsulation

Ønsker at du at høre mere om nogle af vores kosmestiske operationer eller ønsker du bestille tid til en behandling, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 47 33 00 30 eller skrive via vores kontaktformular.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.