Få fyldigere læber og mere ungdommelig hud med TEOSYAL!

Få fyldigere læber og mere ungdommelig hud med TEOSYAL!

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik introducerer TEOSYAL RHA til vores sortiment af fillers. TEOSYAL er et produkt af naturlig oprindelse, det er sikkert, fuldkommen biokompatibelt og fuldstændig bionedbrydeligt.


Det er fremstilet fra hyaluronsyre ved biologisk gæring, et stof der findes naturligt i vores krop. Som introduktionstilbud giver vi i hele FEBRUAR måned stor RABAT på læbefillers fra TEOSYAL, du kan få:
1ml TEOSYAL til kun DKK 1.800,- D̶K̶K̶ ̶2̶.̶5̶0̶0̶,̶-̶
2ml TEOSYAL til kun DKK 2.500,- D̶K̶K̶ ̶3.̶5̶0̶0̶,̶-̶ 

BOOK TID!Garanti for fantastiske resultater

Hos Plastikkirurgisk Speciallægeklinik udføres behandlingen altid af vores speciallæge i plastikkirurgi som har mange års erfaring inden for kosmetiske operationer og behandling med imponerenderesultater.
I kraft af resilient hyaluronic acid (RHA) teknologien, en unik metoder der giver filleren en udsædvanlig elasticitet, optages gelen perfekt og homogent i huden. Denne nye RHA teknologi gør at det endelige resultat bibeholdes i meget længere tid, idet nedbrydningen af produktet påbegynder langt senere end andre hyaluronsyre produkter.
Ønsker du en behandling?

Ønsker du at få foretaget en behandling med fillers, skal du ringe og aftale en tid på klinikken til en GRATIS forundersøgelse. Du vil til forundersøgelsen få muligheden for at tale om dine ønsker sammen med vores speciallæge. Her vil der stilles en præcis diagnose for din hud, evaluere hudens ældning og give en anbefaling for den behandling som er mest velegnet i dit tilfælde.


Resultatet af din behandling.

Efter behandlingen kan du straks genoptage dine sædvanlige gøremål. Du vil opleve en mere hydreret og elastisk hud som fremhæver din naturlige skønhed. Dine personlige og professionelle omgivelser vil straks lægge mærke til de øjeblikkelig og exceptionelle​ resultater og de vil alle spekulere over hvad hemmeligheden er bag din veloplagthed og nye udstråling.


Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål omkring fillers eller nogle af vores andre ydelser, eller ønsker du at booke tid til en forundersøgelse, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 47 33 00 30 i vores almindelige åbningstider man-tors mellem 09:00-15:00. Vi besvarer også henvendelser via vores email på Info@plasticsurgeon.dk!


Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.