Fedtinjektion

Eget fedt anvendes i ansigt, håndryg og til andre ujævnheder på kroppen

Behandlingen omhandler at suge fedt fra et sted med efterfølgende tilføjelse af samme fedt til det ønskede sted for at opnå fylde. Fedtinjektion er det naturlige alternativ til de kendte kunstige væv fillers. Der er mulighed for at indsprøjte passende volumen til et bestemt område for at skabe en naturlig form og genskabe fylde.

Der findes et stort antal ”stamceller” mellem fedtcellerne og de har potentiale til at skabe nyere og friskere hud og bedre elasticitet ved at danne ny kollagen i underhuden. Der skabes naturlig fylde og samtidig den bedste form for fornyelse af huden.

Fedtcellers overlevelse er afhængig af blodcirkulationen og andre faktorer. Rygning nedsætter blodcirkulationen væsentligt og dermed overlevelsen af fedtceller. Det er nødvendigt at følge vejledningerne helt nøjagtigt for at opnå det bedste resultat. Visse patienter skal have 2-3 behandlinger før det ønskede og stabile resultat opnås.

​​​Ring på telefon 47 33 00 30, for mere

information omkring fedtinjektion.

Indikationer

  • Volumen tilføjes til nedsunkne kinder, panden, kæben eller omkring øjnene.
  • Behandling af dybe hudfolder ved kinderne.
  • Behandling af indtrukket ar og ujævnheder på kroppen.
  • Fedtinjektioner kan overvejes i forbindelse med ansigtsløftninger.
  • Behandling af tynd hud på håndryggen.
  • Korrektion af uens bryster.
  • Volumen tilføjelse til bryster – se under BEAULI.

Konsultation

Under konsultationen vil du blive spurgt om dit ønske med hensyn til øget volumen til et eller flere områder og i samråd vælges det område, hvorfra der kan suges fedt.

Der oprettes patientjournal der indeholder informationer om dine helbredsforhold. Der bliver taget billeder for at dokumentere før udseende og for at kontrollere resultatet ved fremtidig evaluering.

Der bliver valgt anæstesi type, og der udleveres praktiske informationer vedrørende forholdsregler. Du vil få oplyst præcise omkostninger på operationen og eventuelle omkostninger ved evt. senere ”re-fill”.

Forberedelse til behandling

Området for fedtinjektion skal være rent og fri af infektion. Hvis du f.eks møder til injektion for eksempel i ansigtet, må der ikke anvendes make-up.

Operation

Typisk udføres operationen i lokalbedøvelse men i særlige tilfælde kan der overvejes fuldbedøvelse. Operationen tager typisk under 1 time for et enkelt område og op til 2 timer, hvis der er flere områder

Efter at fedt er hentet fra det aftalte donorsted bliver fedtcellerne renset og filtreret. Derefter bliver fedtet injiceret som små perler / dråber til det ønskede område ved hjælp af fine kanyler.

Når det ønskede resultat er opnået afsluttes behandlingen. Donorstedet dækkes med mindre gaze og bandage.

Pleje efter operation

Du vil være frisk og kan stå og gå umiddelbart efter operationen udført i lokalbedøvelse.

Efter mindre fedtinjektioner kan du tage hjem kort efter behandling er afsluttet. Patienter der har fået behandling under fuld bedøvelse bliver overvåget i noget timer før udskrivning.

For at mindske risiko for hævelse og misfarvning efter fedtinjektioner i ansigtet forslås det, at du sover med hovedet hævet i den første uges tid.

Du vil være mest hævet i de først 48 timer. Hævelse og eventuelle misfarvninger fortager sig over den næste uges tid.

Belastning, bøjning eller tunge løft bør undgås den første tid efter operationen. Du skal også undgå tryk eller massage på de behandlede områder i 3 uger. Rygning skal betragtes som ”gift” til fedtceller og undgås totalt i forbindelse med fedtinjektion.

Som regel vil du være i stand til at genoptage de fleste af dine normale aktiviteter efter 1 uge. Du vil kunne dyrke motion 4 uger efter operationen.

Varighed af resultatet

Den volumen og fylde har opnået 3-4 mdr. efter operationen vil forblive uændret, undtagen ved væsentligt vægttab. Derfor anses resultat af fedtinjektion permanent efter 3-4 måneder.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.