Fedtinjektion i ansigt

Behandlingens formål er at genskabe fylde i ansigtet for at skabe en naturlig form og et mere ungdommeligt ansigt. Ved fedtinjektion i ansigtet suges ens eget fedt fra et sted (donorsted) og gen-injektieres i det ønskede område. Fedtinjektion er derfor det naturlige alternativ til kunstige fillers og resultatet der opnås kan være permament.

Mellem ens fedtceller findes der et stort antal af "stamceller", og de har et potentiale til at skabe nyt og friskt hud samt bedre elasticitet ved dannelse af nyt kollagen i underhuden. Der skabes derfor naturlig fylde med fedtinjektion samtidigt med at det er den bedste form for fornyelse af huden.

Når fedtceller "transporteres" fra et sted til et andet sted, så er fedtcellernes overlevelse meget vigtig for at opnå det ønskede resultat. Overlevelsen af fedtcellerne er bla. afhængig af blodcirkulationen og en række andre faktorer. Fx nedsætter rygning for blodcirkulationen væsenligt og dermed også overlevelsen af fedtceller. Det er derfor vigtigt at følge de givne vejledninger helt nøjagtigt for at opnå det bedste resultat ved behandlingen. Visse patienter kan have brug for 2-3 behandlinger før det ønskede resultat kan opnås og er stabilt.

Indikationer for fedtinjektion i ansigt

  • Ønske om tilføjelse af volumen til nedsunkne kinder, panden, kæben eller omkring øjnene.
  • Ved behandling af dybe hudfolder ved kinderne.
  • Ved behandling af indtrukket ar og andre ujævnheder i huden.
  • Fedtinjektioner kan også overvejes i forbindelse med ansigtsløftning.

Konsultation til fedtinjektion i ansigt

Før du kan få foretaget en kosmetisk behandling eller operation på Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i Frederikssund, skal du til en forundersøgelse først. Under konsultationen plastikkirurgen spørge dig ind til dine ønsker med hensyn til fedtinjektion i ansigtet. Du vil i samråd med plastikkirurgen vælge de områder der ønskes forbedres samt det område du ønsker at fedtet skal suges fra. ​

Under konsultationen oprettes der en patientjournal der indeholder informationer om dine helbreds forhold. Billeder tages i forbindelse med forundersøgelsen og behandlingen for at dokumentere før udseende samt for at kontrollere resultatet ved fremtidig evaluering. Du vil modtage og få udleveret alt praktisk information vedrørende behandlingen samt forholdsregler.

fattransferface

​​Ring på telefon 47 33 00 30, for mere

information omkring fedtinjektion i ansigtet.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.