Fedtinjektioner til ansigt

Injektion af eget fedt anvendes i ansigtet for at genskabe fyldige kinder og læber. Behandling er kendt og har været anvendt verden over i mange år. Fedt indeholder ”stam celler”, der har et stort potentiale for at gendanne nyere og friskere hud og kollagen, hvilket medfører den mest naturlige og den bedste form for fornyelse af huden. 

Indikationer for fedtinjektion i ansigt

  • Ønske om tilføjelse af volumen til kinder,  kæben eller omkring øjnene.
  • Ved behandling af dybe hudfolder ved kinderne.
  • Ved behandling af indtrukket ar og andre ujævnheder i huden.
  • Fedtinjektioner kan også overvejes i forbindelse med ansigtsløftning.

Konsultation til fedtinjektion i ansigt

Medbring gerne en pårørende ved forundersøgelsen. 

Under konsultationen vil du blive spurgt om dit ønske. Din patientjournal vil indeholde informationer om helbreds forhold, medicinallergier, lægelige behandlinger som du har modtaget, graviditeter, tidligere operationer og medicin som du tager på nuværende tidspunkt.

Billeder taget før og efter behandling er en integreret del af vores patientjournal for at dokumentere udseende før og for at kontrollere resultatet ved fremtidig evaluering.

Samtykke

Samtykke til kosmetisk operationer kan først gives, når den lovpligtige betænkningstid er gået, dvs. 2 dage for mindre indgreb og 7 dage for større indgreb.

Forberedelse til operation

Området til fedtinjektion skal være rent og fri af infektion. Derfor mål der ikke bruges makeup eller læbestift, når du møder til injektion. Du bedes overholde retningslinjer beskrevet under ”Patientinformation vedr. operationer i lokal bedøvelse”.


Operation

Operationen kan foretages i lokalbedøvelse og tager typisk 1 – 1½ time. Først fjernes fedt fra donor stedet, dernæst behandles fedtceller, der renses og filtreres. Fedtceller injiceres som mikroskopiske perler / dråber til det ønskede område ved hjælp af fine kanyler. Når den ønskede resultat er opnået afsluttes behandlingen og der bliver lagt sugende gaze og bandage over behandlingsstedet.

Pleje efter operation

Du kan tage hjem efter ca. 1 times observation. Efter operationen bør du sove med hævet hoved for at mindske hævelse og misfarvning.

Belastning, bøjning eller tunge løft bør undgås den første tid efter operationen. Som regel vil du være i stand til at genoptage de fleste af dine normale aktiviteter efter 2 uger, og du vil kunne dyrke motion 3-4 uger efter operationen.

Mulige bivirkninger og risici

Heldigvis er alvorlige komplikationer ved fedtinjektion sjældne. Potentielle komplikationer kan være blødning eller infektion, midlertidig misfarvning og følelsesløshed.

Forventet resultat

Resultatet er afhængig af mængden af injiceret fedt og hvor bevægeligt området er. Der skønnes at skulle gives 1-2 mindre supplerende injektioner i løbet af de kommende måneder, idet noget af fedtet kan forsvinde eller bliver absorberet af kroppen. Slut resultatet af fedtinjektion holder i mange år og kan være permanent.

Rygning er streng forbudt, og vil medfører tab af resultat.

​​Ring på telefon 47 33 00 30, for mere

information omkring fedtinjektion i ansigtet.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.