​Brystforstørrelse med silikoneimplantater

​​Brystforstørrende operation med anvendelse af implantater er en af de mest efterspurgte operationer hos kvinder i Danmark og på verdensplan.

Hvis du istedet ønsker brystforstørrende operation med eget fedt kan du følge linket.

Der er naturligvis forskel i kvinders ønsker med hensyn til udseende af bryster. Der kan være tale om forøgelse af brystvolumen hos kvinder med manglende fylde. Men i flere end 50% af tilfælde er der samtidig yderligere udfordringer som udviklingsanomalier, asymmetri, hænge bryster eller udskiftning af gamle implantater pga. kapsel og lækage. Derfor kræves der både forståelse og erfaring for at skabe et pænt og harmonisk udseende.

Vores plastikkirurg har siden 2005 udført flere hundrede brystforstørrende operationer. Vi bruger naturligvis kun CE og FDA godkendte implantater, der er af den bedste kvalitet, primært mentor implantater. Vi søger konstant efter endnu bedre implantater, med ønske om at minimerer de mest kendte bivirkninger og komplikationer.

Brystimplantater i Danmark fås stort set med 10 års garanti på holdbarhed og kapseldannelse (grad 3 og4). Enkelte klinikker tilbyder forsikring på kapseloperation og udskiftning inden for 5 år efter operation. Der gives ikke garanti for implantat rotation (drejning) eller displacering (rykning).

Udover Mentor  har vi valgt at udvide vores implantat sortiment med Polytech  implantater. Polytech implantater er produceres i Tyskland. Polytech Microthane implantater giver stor sikkerhed mod rotation, kapseldannelse og holdbarhed. Der gives livslang garanti på implantats holdbarhed, 10 års garanti på kapseldannelse og rotation.  

På baggrund af det, kan vi i dag tilbyde vores kunder 5 års operationsforsikring mod kapsel Bakergrad (3&4) og udskiftning pga. bristning og rotation når der anvendes Polytech Microthane implantater. 

Kontakt os i dag for konsultation på 

telefon: 47 33 ​00 30.

Indikationer

  • Du føler at dine bryster er for små
  • Det tøj som passer godt omkring dine hofter er for stort ved brystet
  • Du føler dig genert/forlegen når du bærer badetøj
  • Dine bryster er blevet mindre og har mistet deres fasthed efter fødsler
  • Et af dine bryster er synligt mindre end det andet

Konsultation før en brystforstørrelse

Konsultation foregår altid hos speciallægen.

​Ved ankomsten bliver du bedt om at udfylde et heldbredskema, hvor du oplyser om din medicinallergi, tidligere lægelig behandlinger og operationer inkl. brystbiopsier, mammografier og din medicinforbrug.

Brystløft eller anden form af korrigerende operation samtidig med brystforstørrende operation kan komme på tale, hvis der er behov for korrektion af asymmetri, udviklings anomalier eller dine bryster hænger for meget og kan ikke løftes på plads med implantater alene.

Vi finder implantat type og størrelse. Du får lov til at føle på implantater og ved hjælp af ”breast sizers” får du indtryk af din bryststørrelse efter operationen. Vi lytter til dine behov og sammen finder vi den bedste løsning.

Der bliver taget billeder i forbindelse med konsultationen og efter operation ved opfølgende kontroller på klinikken. Billederne bruges til at dokumentere udseende før og efter operationen.

Du vil ved afslutning af konsultation få udleveret information om operationen og forberedelse til denne.

Forberedelse til brystforstørrelse

Du bedes overholde retningslinjer beskrevet under ”Patientinformation vedr. operationer i fuld bedøvelse”.

Smertefri operation

Brystforstørrende operation foregår i fuldbedøvelse og tager ca. 1 time. Indgangs vejen kan være et lille snit under brystfolden eller  brystvorten.

​Implantat placeres i en lomme enten direkte bag brystvævet eller bagved brystmusklen. Eller både under muskel og brystvævet (duel plan).

Gaze og tape pålægges operations arret og du får en god støtte BH på med det samme.

Efter operationen bliver du lagt til opvågning, hvor du bliver fulgt tæt i et par timer.

Få timer efter operationen skal du være i stand til gå omkring. 

For de fleste vil det være muligt at tage hjem efter nogle timer. Der er også mulighed for overnatning på klinikken, hvis man ikke kan have en voksen hos sig den første nat eller kommer langvejs fra. Du er i tæt kontakt med lægen de efterfølgende dage.

Pleje efter brystforstørrelse

Du kan tage bad efter 1. døgn eller når de første bandager er fjernet. Stingene fjernes inden for 2-3 uger.

Det er ofte muligt at vende tilbage til arbejde inden for 1-2 uger, hvilket afhænger af dit arbejdets art. 

Seksuel aktivitet bør undgås mindst 1 uge efter operationen. Efter dette bør du være meget forsigtig med dine bryster, i hvert fald den næste måneds tid.

Mulige bivirkninger og risici ved en brystforstørrelse

Dine bryster vil føles ømme og spændte i ca. en uges tid.

Der kan være blå mærker pga. mindre sivning, hvilke forsvinder uden behandling inden for ca. 2 uger.

Evt. komplikationer lige efter operationen kan være blodansamling, hvilket kan fjernes.

​Der kan være ændring af følelsen i brystvorterne eller i brystet, hvilket er afhængig af implantat størrelse, placering og er ofte midlertidig.

Der er en meget lille risiko for infektion, hvilken i meget sjældne tilfælde kræver midlertidig fjernelse af implantatet.

Der kan være en lille risiko for kapseldannelse, og kan være af varierende grad. Grad 3 og 4 kapseldannelse medføre ubehag og ændring i brystets udseende og dermed kræver ny operation.

Der er også en meget lille risiko for bristning af silikoneimplantat, der kan bekræftes med MR skanning og indicere ny implantat.

​Flere længerevarende studier er fuldført og giver beviser for, at kvinder med silikonebrystimplantater ikke har en større risiko for immunrelaterede sygdomme.

I august 2011 udmeldte Sundhedsstyrelsen at kvinder skal informeres om øget forekomst af lymfom (kræftsygdom i lymfesystemets celler/lymfeknuderne) i brystet hos kvinder med brystimplantater. Der er indtil nu rapporteret 34 tilfælde i USA og en ny Hollandsk undersøgelse peger i samme retning. Det er Sundhedsstyrelsens vurdering, at ovennævnte ikke giver anledning til øget kontrol af kvinder, der får indsat brystimplantater.

Det er vigtigt at du læser Sundhedsstyrrelsens information mht. risici ved indsættelse af brystimplantater.

Varighed af forventet resultat efter brystforstørrelse

Der er ingen videnskabelige beviser for at brystimplantater kan indvirke på graviditet eller din evne til at amme.

Graviditet og vægttab kan ændre bryststørrelsen og brystformen på en uforudsigelig måde og kan ændre resultatet af en brystforstørrelse på længere sigt.

Gennemsnits tid for udskiftning af brystimplantat ligger på omkring 10-15 år.

Produktgaranti på silikoneimplantater

​Alle producenter af brystimplantater tilbyder mindst 10 års garanti eller livstidsgaranti på implantats holdbarhed. Hvilket berettiger dig til gratis erstatningsbrystimplantat af lignende type ved bekræftet ruptur eller kapseldannelse (grad 3&4).

Kapsel og lækage garanti i 5 år - uden ekstra omkostning

Hvis der opstår operationskrævende kapseldannelse (Baker grad 3 eller 4) eller lækage på implantaterne indenfor de første 5 år efter din operation, dækker vi udgifterne til operation og nye implantater. Såfremt der kun kræves operation på det ene bryst, dækker garantien ikke operation på det andet bryst.

Garantien er ikke gældende ved udskiftning af brystimplantater og ved tidligere kapseldannelse eller hvis du ikke er brystopereret hos os tidligere.

​​

Se før- og efterbilleder af brystforstørrelse

Se før- og efterbilleder her.

Kontakt os for mere information

Ønsker at du at høre mere om brystforstørrelse eller ønsker du bestille tid til en behandling, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 47 33 00 30 eller skrive via vores kontaktformular.

​Vi har patienter fra hele Storkøbenhavn, heriblandt Frederikssund, København, Herlev, Amager, Hellerup og Ballerup.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.