BOTOX - Rynkebehandling

Botox præparatet er anvendt som lægemiddel til behandling af spastiske sammentrækninger. Denne virkning kan udnyttes i kosmetiskebehandlinger, når botox injiceres i meget fortyndede doser i underhudens muskler, hvor det midlertidigt ophæver muskel virkning og dermed resulterer i at rynkerne glatter ud.

Indikationer

Vi tilbyder behandling af rynker i panden og ved øjenkrogen samt smile rynker. Det kan anvendes som yderligere behandling efter ansigtsløftning og hos patienter med ansigts asymmetri. Det kan også anvendes til reduktion af generende sved-produktion fra hår-bærende områder i armhuler og på håndflader.

Konsultation

Under konsultationen vil du blive spurgt om det resultat du ønsker at opnå. Der oprettes dit patientjournal, der vil indeholde informationer om dine helbredsforhold og medicinallergier. Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med muskelafslappende midler.

Billeder taget før og efter behandling er en integreret del af vores patientjournal for at dokumentere før udseende og for at kontrollere resultatet ved fremtidig evaluering.

​Forberedelse

Området skal være rent og fri af infektion. Du bedes ikke bruge makeup eller læbestift, når du møder til behandling.

Bivirkninger kan være blå mærker pga. en lille blodudtrækning ved injektionsstedet. I sjældne tilfælde kan behandling også give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler, som forbigående svækket øvre øjenlågs funktion i op til 1-2 uger.

Effekten efter behandling indtræder først efter et par dage og vil vare i op til 3-4 måneder. Virkningen bliver noget længere ved de næstfølgende injektioner.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Kilde Alle 22, sal 2
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 33 00 30
CVR: 28203780
info@plasticsurgeon.dk

Kontakt os

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

​Kilde Alle 22, sal 2 

3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780 

Ydernummer: 222305

LÅN TIL DIN OPERATION​

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​.

​Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

telefon top icon 2  47 33 00 30

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret​ under DDKM.​

Nyhedsbrev​

​​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.