​Eurosilicone Implantater

Information fra producenten​

EUROSILICONE giver livstidsgaranti på silikoneimplantater.

Hvor længe holder et silikone-implantat?

Implantaterne i meget sjældne tilfælde briste. Desuden bliver implantaterne udsat for slitage i kroppen gennem årene, og det kan medføre, at der slides hul i selve skallen på implantatet.

Tidligere har implantater haft en gennemsnitlig holdbarhed på 10 år. De nye semi-cohesive og cohesive implantater fra EUROSILICONE har en væsentlig længere holdbarhed, fordi slitagen på silikone-skallen er meget mindre med den tykke gel, som implantaterne nu er fyldt op med.

Foreløbig forskning peger på, at implantater fra EUROSILICONE har en holdbarhed på over 20 år.

Hvilken garanti giver EUROSILICONE på implantater?

Silikone-implantater kan ikke betragtes som livstids-implantater. Dog giver EUROSILICONE livstidsgaranti på alle silikoneimplantater i patientens levetid. Det betyder, at du kan få erstattet implantater gratis af EUROSILICONE.

Garantien dækker også ved kraftig kapseldannelse. En anmodning om erstatnings-implantater skal fremsættes af din kirurg. EUROSILICONE dækker ikke operations-omkostninger.

Hvilket implantat skal jeg vælge?

Eurosilicone har det største sortiment af implantater, som passer til enhver kvindes anatomi. Valget af protesetype kan kun ske ved en konsultation hos en plastikkirurg. Ved en grundig gennemgang vil plastikkirurgen vejlede om netop den type implantat, gel-indhold, form og størrelse, som passer til den enkelte.

For at få et bedre indtryk af det endelige resultat af brystforstørrelsen kan du bede kirurgen om EUROSILICONE´s udvendige mål/model-implantater. Med dem kan du afprøve forskellige former og størrelser før det kirurgiske indgreb.

Fast eller blødt implantat?

Alle Eurosilicones gel-fyldte brystimplantater indeholder en skærefast silikone-gel, også kaldet Cohesive gel. Dette betyder, at silikonen er sammenhængende. Denne type gel kan ikke løbe ud af selve silikonelommen.

Eurosilicone har tre forskellige fastheder af gel.

Semi-Cohesive gel – blød og naturlig silikone

Natural-Cohesive gel – Medium blød silikone

Very cohesive gel – fast og stivere silikone

Hvilke former har implantaterne?

Eurosilicone har runde og anatomiske (dråbeformede) implantater i utallige mål, størrelser og former.

Alle Eurosilicone implantater findes enten som glatte eller med en overfladeteksturering. Denne overfladeteksturering kaldes Cristalline. Implantater med overfladeteksturering har den fordel, at de minimerer kapselkontraktur, som er en dannelse af arvæv omkring selve implantatet. I dag har hovedparten af implantaterne overfladeteksturering.

De runde proteser findes i seks forskellige profiler:

Dråbeformede implantater, The Matrix, fås i 90 forskellige kombinationer, profiler og størrelser.

Dermed kan kirurgen præcist fokusere på patienternes individuelle karakteristika som eksisterende bryst, væv, dimensioner, proportioner, asymmetri og mål.

The Matrix er implantater til både kosmetisk og rekonstruktions-kirurgi. The Matrix har et bredere udvalg i højde, bredde og projektion end tidligere generationer af anatomiske implantater fra Eurosilicone. Dermed kan kirurgen tilbyde patienten et unikt valg af et blødt, formstabilt og anatomisk implantat.

Læs mere om eurosilicone implantater her

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

Jernbanegade 42, 1
3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780
plasticsurgeon.dk

​Nyhedsbrev

​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

​​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 40 anmeldelser på Facebook

​Plastikkirurgisk Speciallægeklini​k © 2014.​