Rynkebehandling med botox

Botox er et præparat anvendt som lægemiddel til behandling af spastiske sammentrækninger. Denne virkning kan udnyttes i kosmetiske behandlinger, når botox injiceres i meget fortyndede doser i underhudens muskler, hvor det midlertidigt ophæver muskel virkning og dermed resulterer i at rynkerne udglattes.

Behandlinger med Botox

Vi tilbyder behandling af rynker i panden og ved øjenkrogen samt smile rynker. Botox kan anvendes som yderligere behandling efter ansigtsløftning og hos patienter med ansigts asymmetri. Botox kan også anvendes til reduktion af generende sved-produktion fra hår-bærende områder i armhuler og på håndflader.

Konsultation

Under konsultationen vil du blive spurgt om det resultat du ønsker at opnå ved botox. Her oprettes din patientjournal, som vil indeholde informationer om dine helbredsforhold og medicinallergier. 

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med muskelafslappende midler.

​Billeder taget før og efter behandling er en integreret del af vores patientjournal for at dokumentere før udseende og for at kontrollere resultatet ved fremtidig evaluering.

Forberedelse til botox behandling

Området der behandles med botox skal være rent og fri af infektion. Du bedes ikke bruge makeup eller læbestift, når du møder til behandlingen.

Bivirkninger kan være blå mærker pga. en lille blodudtrækning ved injektionsstedet. I sjældne tilfælde kan behandling også give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler, som forbigående svækket øvre øjenlågs funktion i op til 1-2 uger.

Effekten efter behandling indtræder først efter et par dage og vil vare i op til 3-4 måneder. Virkningen bliver noget længere ved de næstfølgende injektioner.

Botox priser

Alle priser er oplyst i Danske Kroner (DKK). Forbehold for prisændringer og trykfejl.

Følg nedenstående link for fulde priser.

Botox - Fra. 3.500,-

​Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

Jernbanegade 42, 1
3600 Frederikssund

Tlf.: 47 33 00 30

E-mail: info@plasticsurgeon.dk
CVR: 28203780
plasticsurgeon.dk

​Nyhedsbrev

​Tilmeld/afmeld dig fra mailingliste.

Få sidste nyt fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik i din indbakke.

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 08.00- 16.00

Fredag: efter aftale​

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 09.00- 15.00

​​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 40 anmeldelser på Facebook

​Plastikkirurgisk Speciallægeklini​k © 2014.​